Hai să vorbim!

Dacă ești gata să începi călătoria spre bunăstare emoțională sau dacă ai întrebări, completează formularul de contact de mai jos.

Telefon programări

0753 028 003

Adresă

Iași, Străpungerea Silvestru nr. 50 (Canta, lângă pasajul Octav Băncilă).

Locuri de parcare libere în zonă.

Ședințe online pe Skype/Whatsapp/alte platforme.

Program

Program

Luni – Vineri: 10 – 20
Weekend: 10 – 14

Sunt aici să te ajut!

 Indiferent de ceea ce te-a adus aici, vreau să știi că ești binevenit și că ești într-un loc unde îți poți exprima gândurile și emoțiile fără teama de a fi judecat. Ca psiholog și psihoterapeut, îmi dedic activitatea pentru a te ajuta să navighezi printre provocările vieții și să îți descoperi forța interioară. Fiecare persoană pe care o întâlnesc în cabinetul meu aduce o poveste unică, iar misiunea mea este să ofer sprijin, ajutor și înțelegere pentru fiecare pacient.

Îți ofer un spațiu sigur în care să îți explorezi emoțiile, să te înfrunți cu temerile și să îți construiești un drum spre vindecare și echilibru. Împreună vom descoperi strategiile care funcționează cel mai bine pentru tine și îți voi fi alături în fiecare pas al călătoriei tale. Înțeleg că a cere ajutor nu este întotdeauna ușor, dar te pot asigura că ai făcut un pas valoros vizitând acest site. Sunt aici pentru tine. Hai să lucrăm împreună pentru o viață mai echilibrată și mai fericită pentru tine!

Îmi este frică să vorbesc despre problemele mele. Este normal?

Da, este absolut normal să te simți anxios sau temător când vine vorba de a-ți discuta problemele. Terapia este un proces care necesită curaj, iar sentimentele tale sunt perfect valide. Îmi propun să creez un mediu în care să te simți în siguranță și confortabil pentru a împărtăși aceste aspecte.

Ce se întâmplă dacă nu știu ce să spun în terapie?

Nu este nevoie să știi exact ce să spui. Parte din rolul meu ca terapeut este să te ajut să îți explorezi sentimentele și gândurile, chiar și atunci când ți se pare greu să le pui în cuvinte.

Sunt îngrijorat că problemele mele nu sunt destul de serioase pentru terapie. Ar trebui să vin?

Da, ar trebui să vii. Nu există o problemă „prea mică” sau „nesemnificativă” pentru terapie. Dacă ceva te deranjează sau afectează calitatea vieții tale, merită să fie discutat.

Cum știu că aici găsesc terapeutul potrivit pentru mine?

Alegerea unui terapeut este o decizie foarte personală și depinde de multe aspecte, inclusiv stilul de comunicare, metodele de tratament și nivelul de confort în prezența terapeutului. Prima ședință este adesea un moment bun pentru a vedea dacă te simți confortabil și ai încredere în terapeutul tău.

Cum mă pot pregăti pentru prima ședință de terapie?

Este normal să nu știi exact cum să te pregătești pentru prima ședință de terapie. Cel mai bun sfat este să vii deschis și dispus să vorbești despre ceea ce te-a adus în acest punct. Nu există o modalitate „corectă” sau „greșită” de a te pregăti. Doar să fii tu însuți este suficient.