Despre mine

Cristina Chițimuș, Psiholog clinician și Psihoterapeut 

Meriți să fii bine. Sunt aici să te ajut.

Sunt Cristina Chițimuș, psiholog clinician și psihoterapeut. Cred cu tărie că fiecare persoană merită să se simtă bine și să trăiască o viață plină de împlinire. Prin abordările mele terapeutice personalizate, sunt aici pentru a te sprijini și a te îndruma în călătoria ta spre echilibru și bunăstare emoțională. Împreună, vom descoperi cele mai bune strategii pentru a-ți îmbunătăți starea de bine și pentru a depăși cu succes provocările vieții.

Experiența mea

Profesând cu acreditare ca psiholog clinician și psihoterapeut, am acumulat o experiență vastă în lucrul cu adulți, copii și familii. M-am specializat în diverse domenii, cum ar fi anxietatea, depresia, problemele legate de stres și problemele sexuale. De-a lungul anilor, am îmbogățit abordarea mea terapeutică prin combinarea metodelor tradiționale cu cele moderne, învățând constant și adaptându-mă pentru a oferi cele mai eficiente strategii de tratament. Am o viziune holistică asupra sănătății mentale, acordând atenție întregului spectru al experiențelor umane. Cred în importanța empatiei, a înțelegerii și a respectului reciproc în terapie, și îmi dedic activitatea ajutorului pe care îl pot oferi celor care îmi trec pragul cabinetului.

Etica mea de lucru cu pacienții

Etica reprezintă o componentă esențială în lucrul meu cu pacienții. Mă angajez să respect confidențialitatea, autonomia și individualitatea fiecăruia. Înțeleg că fiecare persoană are o poveste unică și îmi propun să ofer un mediu sigur și de încredere pentru a explora această poveste. Toate intervențiile mele sunt bazate pe dovezi științifice și sunt prezentate într-un limbaj accesibil pentru a încuraja luarea de decizii informate. Respectul, empatia și sinceritatea sunt valori pe care le promovez în fiecare sesiune de terapie, pentru a asigura cel mai înalt nivel de îngrijire și sprijin posibil.

Contactează-mă!

Număr telefon / Whatsapp

0752 028 003

Adresă cabinet

Iași, Străp. Silvestru 50 (Canta, lângă pasajul Octav Băncilă)

Locuri de parcare libere în zonă.

Ședințe online pe Skype/Whatsapp/alte platforme

Program

Luni – Vineri: 10 – 20
Weekend: 10 – 14