În călătoria spre vindecare și auto-descoperire, fiecare pas contează. La Cabinetul Minte Sănătoasă, înțelegem că progresul în psihoterapie este un proces continuu care necesită timp, dedicare și, cel mai important, suport profesional. Din acest motiv, suntem încântați să anunțăm o promoție specială care este concepută pentru a te sprijini în acest demers: primești 11 ședințe de psihoterapie la prețul de 10, pentru doar 2000 lei. Această ofertă este disponibilă atât pentru adulți, cât și pentru copii, și poate fi accesată fie la cabinetul nostru, fie online, asigurând flexibilitate și accesibilitate indiferent de locația ta.

Un angajament pe termen lung spre bunăstare emoțională

Unul dintre principalele avantaje ale acestui pachet promoțional este că încurajează un angajament pe termen lung în procesul terapeutic. Angajându-te să urmezi 11 ședințe, îți oferi spațiul și timpul necesar pentru a explora în profunzime problemele cu care te confrunți, să lucrezi la obiectivele tale de dezvoltare personală și să observi transformări reale și durabile în viața ta.

Sub îndrumarea psih. clinician Cristina Chițimuș, vei beneficia de sprijin profesional și personalizat. Experiența și competențele noastre în domeniul psihoterapiei ne permit să abordăm o gamă largă de probleme emoționale și comportamentale, oferindu-ți strategii și tehnici adaptate nevoilor tale unice.

Valoare adăugată la fiecare ședință

Acest pachet promoțional reprezintă nu doar o economie financiară, ci și o investiție în sănătatea și bunăstarea ta emoțională. Prin accesarea acestui pachet, beneficiezi de o ședință gratuită, adăugând valoare considerabilă angajamentului tău față de procesul de vindecare.

Indiferent dacă preferi să participi la ședințele de terapie față în față la cabinetul nostru din Iași sau te simți mai confortabil să accesezi serviciile online, acest pachet promoțional este conceput pentru a se adapta nevoilor tale. Flexibilitatea oferită de posibilitatea de a alege între ședințele la cabinet și cele online înseamnă că poți continua terapia indiferent de circumstanțele vieții tale.

Un nou început

Această ofertă specială este mai mult decât un pachet promoțional; este un angajament către tine însuți și un pas important pe drumul către vindecare și creștere personală. La Cabinetul Minte Sănătoasă, te sprijinim în fiecare etapă a călătoriei tale.

Cum să profiți de oferta 10 ședințe + 1 gratuită?

Pentru a beneficia de acest pachet promoțional, te încurajăm să acționezi rapid, deoarece locurile sunt limitate. Contactează-ne telefonic sau prin formularul de contact de pe website pentru a rezerva pachetul tău și pentru a începe călătoria către un nou început.

Nu rata această oportunitate unică de a investi în bunăstarea ta emoțională. Suntem aici pentru a te sprijini la fiecare pas al călătoriei tale spre vindecare!